Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

VINTAGE STYLE !!! AND GIVEAWAY TIME!!!!!!!!

Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα μυρίζει στην "γειτονιά" μας και οι όμορφες δημιουργίες πάνε και έρχονται με κέφι και αισιοδοξία!!!!!!!
Έτσι λοιπόν βρήκα την αφορμή να σας ανεβάσω και εγώ την διάθεση με μια μικρή εκπληξουλα, με ένα GIVEAWAY μιας και το σπιτάκι μου έφτασε τους 300 φίλους !!!!
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω ολους εσάς που περνάτε λίγο χρόνο στο μικρο μου σπιτάκι !!!!

Τα δωράκια μου θα είναι 5 και μιας που οι περισσότερες είμαστε κοπέλες θα έχει να κάνει με δακτυλίδια, σκουλαρίκια από την καινούργια μου
σειρά που σε λίγο καιρό θα διατείθονται σε κατάστημα στην Αθήνα (Μοναστηράκι)!!!!!!!!!
Η κλήρωση θα γίνει στις 15 Δεκεμβρίου για να τα έχουν οι νικήτριες πριν τα Χριστούγεννα στα χεράκια τους!!!!
Το μόνο που έχετε να κάνετε ειναι να αφήσετε ενα σχόλιο και να γράψετε που θα θέλατε να ταξιδέψετε φέτος τις γιορτές έστω με την φαντασία σας!!!!!!


ΔΑΚΤΥΛΊΔΙ
ΚΡΕΜΑΣΤΟ (Η ΚΟΠΕΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΠΛΕΛΑ)
ΚΑΡΦΙΤΣΑ
ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ





Επίσης θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ Το κουνελάκι και την Ευσταθία για τα υπέροχα δωράκια που μου έστειλαν!!!! Ήδη Κουνελάκι εχω φορέσει τα σκουλαρίκια & Ευσταθία εχει πάρει η θήκη την θέση της στην βιβλιοθήκη μου !!!!!!!Ευχαριστώ κορίτσια να είστε καλά!!!!

Τα λέμε!!!!!!!!!!!!!! Καλό βράδυ!!!!!!!

56 σχόλια:

  1. τώρα πια είμαι το 301 !!!
    τα κοσμήματα σου είναι όνειρο !!!!!!
    και θάθελα να ταξιδέψωωωω στην Γερμανία και συγκεκριμένα στην Νυρεμβέργη πούχει την πιο όμορφη υπαίθρια χριστουγεννιάτικη αγορά !!!!!
    σε φιλω καλώς σε βρήκα !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νοερά θα ήθελα να ταξιδέψω στην Ελβετία...αλλά η πραγματικότητα με προσγειώνει.Ας είναι...Τα δημιουργήματά σου είναι εξαιρετικά!Δηλώνω συμμετοχή κι εγώ!Να μας χιλιάσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στη Aix-en-Provence στην Νότια Γαλλία κοντά στην Marseille. Τα κοσμήματά σου είναι πολύ όμορφα και να τους χιλιάσεις τους αναγνώστες σου!! Καλή συνέχεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Eίναι όλα πολύ όμορφα!!! Μπράβο σου!! Θα ήθελα κι εγώ να τα φορέσω! Δεν έχω στο μυαλό μου κάποιο συγκεκριμένο μέρος..αρκεί να είναι χιονισμένο και γεμάτο λαμπιόνια !!! Σήμερα έκλεισα τους 100 αγαγνώστες και είπα να χαρίσω κι εγώ ένα δωράκι-έκπληξη...πέρνα από το blogοσπιτάκι μου να γράψεις ένα τετράστιχο! Θα χαρώ πολύ!Να τους χιλιάσεις γειτονάκι!Φιλάκιααααα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι όλα υπέροχα!!
    μμ θα ήθελα να πάω Πολωνία, να δω τη φίλη μου, μου έχει λείψει^^
    Να τους χιλιάσεις!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγω γλυκια μου θα ηθελα να παω στην Ταυλανδη, που ειναι καλοκαιρακι να λιαστω, να ζεστααθω και να κολυμπισω στα καταγαλανα νερα της!
    Τα κοσμηματα σου ειναι ονειρεμενα!!!!
    Φιλια πολλα!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μου αρεσαν παρα πολυ ολα αυτα που εφτιαξες για μας .. δεν εχω τπτ σ αυτο το στυλ.."ψηνομαι" να δοκιμασω να κανω αλλα μετα τις γιορτες.. βεβαια τοσο ομορφα με τπτ δεν θα τα καταφερω γι αυτο ελπιζω να κερδισω κατι απο σενα .. ( Αη Βασίλη μ ακους ?)
    τα φετινα χριστουγεννα θα θελα να τα περασω καπου με χιονι..( εξω) κ μεσα το κλασσικο τζακι..κ καλη παρεα περα απο την οικογενεια μου.,.θα θελα κοσμο.. να γελασουμε να περασουμε καλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λειπει ο Μαης απ την Σαρακοστη????Να μας χιλιασεις κοριτσακι...πολυχρονο το σπιτακι σου ,να το βλεπουμε συνεχεια να μεγαλωνει!!!!Πολυ ομορφη η νεα συλλογη...καλη τυχη κοριτσια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΑ ΧΙΛΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΤΕΣ ΣΟΥ!!!!!
    ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑΛΙΣΤΑ.... ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΑ!!!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ???
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΊΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ!!
    ΣΕ ΦΙΛΩ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να τους χιλιάσεις τους αναγνωστες σου!
    Και να εισαι παντα τοσο υπεροχα δημιουργικη!!

    Εγω θα ήθελα να παω ...(μη γελάσετε ετσι???) στα βουνά της Χάιντι .... απο εκεινη την παιδική σειρά που εβλεπα παλια .... και την οποία ξανα-απολαμβανω τωρα πια με την μικρή μου!!!!

    Ενα ταξιδάκι που της το έχω τάξει .... ευχομαι να της το πραγματοποιήσω!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να τους χιλιασεις!!! Θα ήθελα να κάνω χριστουγεννα σε ενα κόσμο χωρίς προβλήματα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εγω θα ήθελα Χριστουγεννα να τα κανω σε ενα ορεινο χωριο με πολλα πολλα χιονια.

    Να τους χιλιασεις τους αναγνωστες σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΝΑ ΜΑΣ ΧΙΛΙΑΣΕΙΣ !!!!!!!!!
    ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΣΟΥ!!!!!!!
    ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕΡΗ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΝΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΑ ΘΕΡΜΑ ΛΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΠΟΖΑΡ!!!!!!!! ΘΕΙΚΑ!!!!
    ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. μμμχχχ τι ωραια δωρα ειναι αυτα!!!! ταξιδι???? λατρευω τα ταξιδιαααααα αλλα δεν θα παω σωματικα νοητα ομως ταξιδευω συνεχως !!!!ενα ταξιδακι σε κανενα προορισμο με χιονι κρυο κ χριστουγεννιατικη ατμοσφαιρα θα ηταν πολυ ωραια αρα λεω αυστρια χαχαχα!!!αφου δεν θα παω ονειρευομαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. εύχομαι οι αναγνώστες σου να γίνουν 9898429758749729573967952797943712!!! πάρα πολύ όμορφα τα κοσμήματα σου!!!να δούμε ποιές θα είναι οι τυχερούλες!!! :)) θα ήθελα να κάνω ένα ταξιδάκι με τον άντρα μου και τον γατούλη μας σε ένα όμορφο μέρος που ξετρελαίνει τα γατάκια και είναι ασφαλές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Να μας χιλιάσεις!!Τα σκουλαρικάκια και το κολιέ πανέμορφα!
    Μπράβοοο!
    Εεεμ,Στοκχόλμη στον αδερφούλη μου!:))
    Σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλημέρα! Να τους χιλιάσεις.. : )
    Εγώ Γαλλία είχα σκοπό να πάω...Τελικός όπως το λες θα πάω με την φαντασία μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πολύ όμορφα τα δωράκια σου!!Ευχαριστούμε πολύ!! Και το δικό μου όνειρο είναι να πάω Παρίσι!! Εύχομαι μια μέρα να πραγματοποιηθεί!! Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. σου ευχομαι να τους χιλιασεις τους αναγνωστες σου.
    θα ηθελα να κανω γιορτες στη Χιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλημέρα..σου εύχομαι να μας χιλιάσεις..τα κοσμήματα πολύ όμορφα..εγώ θέλω να πάω στην αγκαλιά της μανούλας μου που μου έχει λείψει..δεν τη συγκρίνω με κανένα ταξίδι..καλό μήνα να έχουμε..φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ (1000+)!!!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΥΣ 300!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ 1000!!!ΕΓΩ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΥΠΕΡΟΧΑ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τα κοσμήματα σου είναι πολύ όμορφα!!!Σημασία δέν έχει ο τόπος για εμένα αλλά να έχω δίπλα μου αυτούς που αγαπώ γιατί πρέπει να ξέρουμε ότι τίποτα δεν είναι αυτονόητο και δεδομένο...Εύχομαι να χιλιάσεις τους αναγνώστες-φίλους σου!!! Καλό μήνα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Γεια σου Deppy!!Είναι πολύ όμορφες οι δημιουργίες σου!!Τα κοσμήματα δε του giveaway είναι τόοσο ρομαντικά!!
    Καλώς σε βρήκα και εγώ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Deppy μου τα κοσμήματά σου είναι εξαιρετικά μου αρέσουν τρελά!!!!!Να χιλιάσεις τους αναγνώστες σου και να είσαι καλά να δημιουργείς τόσο ωραία πράγματα!!Τώρα που θα ήθελα να πάω για διακοπές.....στην Ιταλία....νοητά τουλάχιστον θα πάω χα χα χα !!!φιλάκια και καλό μήνα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Να τους χιλιάσεις!!!
    Πανέμορφα όλα!!!
    Φιλιάααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πολύ όμορφα τα κοσμηματάκια σου!!! Να τους χιλιάσεις τους αναγνώστες σου!!! Εγώ θα σου πω πού θα πάω αυτές τις γιορτές: στα Χανιά, για να κάνω πρωτοχρονιά με την οικογένεια και τους παιδικούς μου φίλους :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Να τους χιλιάσεις! Είναι όλα τόσο όμορφα! Γεια στα χεράκια σου! Εμένα δε με νοιάζει πού θα πάω, αρκεί να είμαι με την οικογένειά μου και να περνάμε καλά! Αλλά θελω να ξέρω πως κι αυτοί που μένουν πίσω περνούν εξίσου καλά. Τότε ησυχάζω και το ευχαριστιέμαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Deppy μου καταρχήν συγχαρητήρια για τους αναγνώστες σου!!! Σου εύχομαι πολλούς πολλούς ακόμη!!! Λάτρεψα τα σκουλαρίκια από την στιγμή που τα αντίκρισα..ελπίζω να πάει καλά η δουλειά με το Μοναστηράκι και σου εύχομαι να διευρυνθεί!!! Τώρα όσον αφορά το ταξίδι θα ήθελα να επισκεπτόμουν 2 πολύ καλούς μας φίλους που βρίσκονται μετανάστες στην Φιλανδία....έφυγαν πρόσφατα, τους λείπει η Ελλάδα και οι φίλοι τους αλλά δυστυχώς λόγο διαφόρων συγκυριών δεν νομίζω να τους δούμε πάντως εκεί θα ήθελα να βρεθώ έστω και για λίγο!!!! Φιλιάαααααααα πολλάααααααα...................

    ΥΓ. Σου ήρθε το δέμα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Deppy μου, θερμά συγχαρητήρια! Σου ευχομαι να τους ....εκατομμυριάσεις τους αναγνώστες σου! Που θα ήθελα να πάω ; Στο χωριό του Αη Βασίλη στο Ροβιανέμι της Φινλαδίας !!!!!!!!!! Φιλιά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Deppy μου σε ευχαριστώ πολύ για την συμμετοχή σου στα δωράκια μου και το διαδίδεις!!!!!Να είσαι πάντα καλά!!!!!!Λοιπόν εγώ θα ήθελα να είμαι τώρα και για έναν μήνα στο χωριό του Άι Βασίλη στη Φιλανδία!!!!!!!!Ζητάω πολλα;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Καλό μήνα Δεσποινάκι μου!!!! Τα δωράκια σου όλα πολύ όμορφα!!!!!Μμμμ θάθελα να πάω στην Αγία Πετρούπολη τα Χριστούγεννα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Να χιλιάσεις τους αναγνώστες σου!!!τα κοσμήματα είναι τέλεια όπως όλες οι δημιουργίες σου.Θα ήθελα να πάω σε μια όμορφα στολισμένη πόλη και πολύ θα ήθελα να ήταν το Παρίσι!! Σ ευχαριστώ για τη βόλτα σου απο το blog μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Καλησπερα και καλώς σε βρήκα! Τι υπέροχα κοσμήματα! Μια και επιτρέπονται και τα ταξίδια της φαντασίας μας, θα επιλέξω Νεα Υόρκη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Deppy συγχαρητήρια για τους αναγνώστες, να τους χιλιάσεις! Πολύ όμορφα τα κοσμήματά σου. Εύχομαι κάποιο να γίνει δικό μου!
    Εγώ θα ήθελα να ταξιδέψω σε όλο τον κόσμο και να γεμίσω το νου και τη ζωή μου με απίθανες αναμνήσεις... Καλές γιορτές σε όλες μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Καλώς βρεθήκαμε Deppy μου! Πολύ ομοργες οι δημιουργίες σου, μακάρι μία να φτάσει στα χέρια μου! Φέτος, θα ήθελα να ταξιδέψω σε μία χιονισμένη πολή του μακρινού Βορά!
    Πολλές ευχές και καλή επιτυχία σε όλες!
    Φιλιά
    Kate and http://rooflab.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Σαν από άλλη εποχή τα κοσμήματα σου!Μπράβο σου!Εύχομαι κι άλλες ενδιαφέρουσες αναρτήσεις και πολλούς-πολλούς αναγνώστες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. 1000 καλοί χωράνε και στους εύχομαι!
    Καλό μήνα καλές πωλήσεις και φυσικά συμμετέχω για το καλό,λέγοντας οτι θάθελα να πάω (σαν παιδί κι εγω) στο χωριό του Αη Βασίλη!!!
    Φιλάκιααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Είναι όλα υπέροχα!Καλή επιτυχία στο καινούριο σου άνοιγμα!Αυτό που μου λείπει κι ανυπομονώ για τα Χριστούγεννα είναι το ζεστό σπίτι με όλη την οικογένεια γύρω από το τζάκι!Αχ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. καλημέρα!πανέμορφες δημιουργίες, μακάρι να ειμαι τυχερη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ξέχασα!θα ήθελα να ταξιδέψω στη βόρεια Ευρώπη που ειναι μαγική τα Χριστούγεννα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Πολύ όμορφα όλα!!!!!!!!!!Άντε με το καλό να βγούν και στην αγορά να τα θαυμάσουν όλοι!!!
    Όλο και περισσότερους αναγνώστες να έχεις!!!
    Ευχαριστούμε για τα δωράκια!!!
    Καλά είμαστε εδω...που να τρέχουμε τώρα...άντε για 2-3 ωρίτσες με το μυαλό στο Μαϊάμι και πάλι πίσω..οικογενειακά!!!Χαίρομαι πολύ που σου άρεσαν και τα φόρεσες!!!!!!!Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Πολυ ομορφα τα δωρακια!!
    Να τους χιλιασεις!!! Που θα ήθελα να πάω !!!!
    Μαλλον Παρίσι, τα χριστουγεννα ειναι πολυ ομορφα εκει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Καλα βρε παιδί μου!!!! Γιατί μ'αφήνεις και κοιμάμαι!!! Κορίτσια κάντε άκρη ήρθα...!!! Χα χα χα!!! Όλα σου είναι όνειρο και εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες!!! Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Είναι όλα πανέμορφα,μπράβο!Εγώ θα ήθελα να ταξιδέψω στο χωριό της ηρεμίας...αν υπάρχει κάτι τέτοιο...Χωρίς σκοτούρες και χωρίς έγνοιες ή προβλήματα..Φιλιά και καλές γιορτές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΣΟΥ!!!ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. deppy να εισαι καλά πάντα δημιουργικη!
    - Που θα πας τα Χριστουγεννα?
    - Εγώ θα πάω Βιέννη. Εσύ?
    - Αστα εγώ ΔΕ-Βιεννη....
    Κρυοοοο?????
    Φιλια καλές Γιορτές και ας μη "βιεννη"!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Γεια σου!!!Τέλεια τα δωράκια σου!!!Εγώ θα ήθελα να ταξιδέψω στη χώρα του Ποτέ και να γνωρίσω τον Πίτερ-παν!!!!Φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Πολύ όμορφες δημιουργίες, να τους χιλιάσεις τους αναγνώστες σου deppy μου!!
    Που θα ήθελα να πάω ε; Πραγματικά θα ήθελα ένα ταξιδάκι σε καποια ευρωπαική πρωτεύσα, που έχουν ξεχωριστό τρόπο να γιορτάζουν, ξέρω όμως πως δε γίνεται...Ξέρω επίσης πως πολλοί ανθρωποί γυρω μας κάνουν παλεύουν απλά για να επιβιώσουν κι ονειρεύονται απλά τα απαραίτητα της επόμενης μέρας,οπότε...μακάρι να ανεβαινα στο έλκηθρο του Αι Βασίλη για να τον βοηθήσω να μην ξεχάσει κανένα παιδακι φέτος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ...ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΑΖΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΜΑΥΡΙΚΙΟ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΛΕΓΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ,,ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΩΩΩΩΩΩ!ΦΙΛΙΑ ΜΑΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Αχχχ Ντεππυ μου!!!που θα ηθελα να ταξιδεψω ε?!!θα ηθελα να παω στην γεματη υγρασια ,ατμοσφαιρικη και απολυτα ρομαντικη Πραγα...αχχ + μετα θα ηθελα να παω και στο Λονδινο ,που τα χριστουγεννα ειναι ονειρο....αυταααα!!!αλλα καλη ειναι και η κομοτηνη μωρεεεε!!!(οχι δεν ειναι)!θα ηθελα πολυ να κερδισω κατι απο τα πανεμορφα πραγματακια σου !δεν εχω κερδισει ποτε,ποτε,ποτε και το εχω αχτι!! φιλακια!:-)))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Συγχαρητήρια για το υπέροχο σπιτάκι σου!!! Τα κοσμήματα σου είναι τόσο ρομαντικά!
    Θα ήθελα πολύ να ταξίδευα στο Λονδίνο για Χριστούγεννα... αλλά και στην Αθήνα μια χαρά θα περάσω αφού θα είμαι με τα πρόσωπα που αγαπαω : ) δεν έχω παράπονο! χε!χε!
    Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. είμαι και εγώ εδώ... και θα ήθελα να κινήσω για την Λαπωνία... στο χωριό του Αη Βασίλη...
    τι λες? θα έρθεις να πάμε μαζί?????

    φιλάκιααααααααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. αχ! δεν πρόλαβα! :/ δεν πειράζει!! εύχομαι τα καλύτερα φέτος για σένα και το σπιτάκι σου! αν μπορούσα θα έκανα διακοπές στη Νέα Υόρκη! όνειρο ζωής!! φιλιά! καλώς σε βρήκα! ^^

    ΑπάντησηΔιαγραφή